Wilt u genieten van een compleet verzorgde high tea? Dat kan, want bij Tijhof Partyservice & Verhuur bent u daarvoor aan het juiste adres!

Een high tea is een lichte maaltijd van kleine, over het algemeen zoete en hartige, gerechten. Van origine is de high tea afkomstig uit Engeland, maar steeds vaker komt u de high tea ook tegen in Nederland. De high tea kan niet alleen op feesten en partijen, maar is ook leuk voor bijvoorbeeld een bijeenkomst met vrienden of vriendinnen, of met familie.

De high tea wordt oorspronkelijk rond het einde van de middag gehouden, maar uiteraard kunnen wij u deze ook op het gewenste tijdstip leveren. De high tea bestaat onder andere uit gebakjes, kleine belegde broodjes, kleine hapjes en daarnaast verschillende soorten koffie en thee. 

Kop en schotel, taartschotel, vorkjes etc. worden gratis bijgeleverd, mits schoon retour. Moeten wij het voor u afwassen, dan rekenen wij hiervoor €1,00 per persoon extra. Alles wordt geleverd op etagères en schotels, wat het tot een kleurrijk geheel maakt. Zie hiervoor de foto's op de fotopagina.

Wij bieden twee verschillende soorten high tea aan. Klik op de prijslijst voor meer informatie.


Prijslijst High Teacontact

Tijhof Partyservice & Verhuur

Europaring 239
7641 DN Wierden


T:  0546 - 575 154

M: 06 - 479 353 73

E: info@tijhofpartyservice.nl


Dinsdags zijn wij geslotenHygiene

WIJ WERKEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM EN HANTEREN UITERAARD STRENGE HYGIENE MAATREGELEN 

LET OP !!

Wij zijn gesloten van

13 t/m 31 juli.

Groetjes Christa